fbpx Skip to main content

Előző cikkünk kapcsán egy olvasónk viccesen megkérdezte, hogy akkor most megkaphatja-e akkor az 5 milliós ingatlant is 1 millióért 🙂 Ilyet még nem találtunk, de 25 milliós ingatlant 20-ért már nem is egyet. Valóban jelentős összeget megspórolhatunk, ha alaposan szétnézünk.

Ha figyelembe vesszük, hogy 1 ingatlant átlagosan 5-en hirdetnek és gyakran különböző árakon, akkor nagyot veszíthetünk, ha további tájékozódás nélkül a legelső hirdetővel meg is állapodunk. 3,8 millió forint az átlagos árkülönbség a meghirdetett ingatlanok árai között. Van olyan ingatlan, ahol ez csak 1 millió forint, van ahol 5, de a csúcsot mindenképpen a maga 1,2 milliárd forintos árkülönbségével hirdetett lakóingatlan (valójában inkább palota) tartja.

Órákat, napokat eltölthetünk a legolcsóbb hirdetés keresésével, különféle portálok és hirdetések böngészésével. Ezt az időt megspórolhatjuk az Árminimummal, amely azonnal és ingyenesen megmutatja az éppen nézett ingatlanhoz tartozó legolcsóbb hirdetőt, bármelyik ingatlanos oldalon is járunk.

Az Árminimumot 1 kattintással innen tudod telepíteni: arminimum.hu

Leave a Reply