fbpx Skip to main content

Magyarországon az ingatlanhirdetési piacon valódi káosz uralkodik – ugyanazt az ingatlant gyakran többen is hirdetik, és ezek negyedét többféle áron is megtaláljuk a hirdetési portálokon. Az Árminimum/Realmonitor azzal a céllal jött létre, hogy segítse a tisztább ingatlanpiaci környezet megteremtését, támogassa a minőségi szolgáltatás irányában elkötelezett ingatlanosokat és segítse a lakás- és albérletkeresők információhoz jutását.

Tavaly júniusban a Realmonitor Kft. is bekerült a Baconsult Kft. ÖKO_16 inkubációs programjába, amely részben magántőkével, részben a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával tíz közép-magyarországi innovatív startupnak nyújt közel egymilliárd forint értékű anyagi és szakmai segítséget.

További fejlesztések és növekedés
A nagyközönségnek szóló Árminimum és az ingatlanosokat segítő Realmonitor is jelentős fejlesztéseken ment át a BACON_ÖKO_16-2018-0005 számú pályázatunknak köszönhetően. Tavaly augusztus óta nemcsak eladó, hanem kiadó ingatlanokra is működik az Árminimum bővítmény, februárban pedig elkészült az Árminimum ingatlankereső oldala, amellyel közvetlenül kereshetünk a nagy országos portálok hirdetési között, megmutatva az elérhető legjobb ajánlatot. Ezen kívül számos “láthatatlan” rendszerfejlesztést is elvégeztünk, amelyek a szolgáltatások skálázhatóságát (növekedését) szolgálják. Az Árminimum és a Realmonitor piaci stratégiájának kidolgozásában pedig együtt gondolkozunk a Baconsult szakmai tanácsadóival.

A pályázat 2. körében támogatott vállalkozásokról itt olvashattok:
https://index.hu/gazdasag/2018/11/23/felmilliard_forint_tiz_startupnak/

Sajtóközlemény letöltése (PDF)

Leave a Reply