fbpx Skip to main content

Azt szokták mondani, hogy a sikerek csendesek, míg a kudarcok hangosak. Kiváltképp igaz ez az ingatlanos szakmára, ahol egy döntésen több millió forint is múlhat.

Ha egy jó ingatlanos teszi a dolgát és elvégzi a tőle elvárt feladatot – esetleg a megszokottnál udvariasabb és figyelmesebb – akkor hálásan megköszönjük a szolgáltatást, talán még tovább is ajánljuk valamelyik ismerősünknek.

Ugyanakkor ha egy képzetlen, gondatlan ingatlanos miatt milliós kárt szenvedünk el, azt – vérmérsékletünktől függő nyomatékkal – felháborodva tesszük közzé minden létező közösségi platform minden létező csatornáján. Így míg a sikeres adásvétel kapcsán maximum pár ajánlás születik, addig egy fiaskóról az egész közösségi média – a felháborodottan bólogatók további rémtörténeteinek rásegítésével – értesül. Nem meglepő, ha az ingatlanos szakma nincs helyiértéken kezelve.

Pedig egy jó ingatlanos felbecsülhetetlen. Tulajdonosként rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg, ha a környékünket és a vevőket jól ismerő, lelkiismeretes szakembert bízunk meg az értékesítéssel. Sőt, akkor járunk a legjobban, ha ezt kizárólagos megbízás keretében tesszük. Ennek okáról számtalan alkalommal írtunk és fogunk írni a jövőben is.

Na de honnan tudhatjuk, hogy a környékünkön ki az aktív, a vevőket jól ismerő ingatlanos?

Az Árminimum üzemeltetője, a Realmonitor jelenleg több száz irodával és több mint 5000 egyéni ingatlanossal dolgozik együtt. A Realmonitor segítségével ezeknek a szakembereknek nagyon részletes, napi információjuk van a piacról, a hasonló ingatlanokról, reális árakról, eladókról és vevőkről. Ők napi szinten használják a Realmonitor rendszereit, így nekünk is pontos képünk van arról, hogy közülük kik azok a szakemberek akik a környékeden aktívak.

Ha ingatlanod értékesítéséről van szó, engedd, hogy segítsünk. Írj és mi elküldjük neked azon Realmonitoros ingatlantanácsadók listáját – jóváhagyásukat követően -, akik a környékeden aktívak és foglalkoznak a tiédhez hasonló ingatlanokkal. Így biztos lehetsz benne, hogy életed legnagyobb pénzügyi döntésében a megfelelő szakemberre bízod magad.

Jelenleg több ezer tulajdonostársadnak segítünk megfelelő ingatlanos szakembert találni a környékükön. Ha az otthonodról van szó, te se bízd a véletlenre, engedd, hogy segítsünk. Ingyen.

Jó ingatlanos keresel?

Leave a Reply