fbpx Skip to main content

Az Árminimum és az Ingatlanhirdetés Figyelő anyacége, a Realmonitor Kft. idén 100 egyedülálló idős embert szeretne színházba hívni karácsony este. Ismersz olyan idős hölgyet vagy urat, aki egyedül töltené a karácsony estét? Ha igen, kérjük, jelentkezz!

Ismerek olyan egyedülálló idős hölgyet / urat, aki egyedül tölti a Karácsonyt


Tavaly megcsináltuk nagyon kicsiben, most szeretnénk kicsit nagyban. Tavaly vettünk 30 darab jegyet Mácsai Pál Azt meséld el, Pista című, karácsony estére szóló színházi előadására és odaajándékoztuk 30, a Szentestét évtizedek óta magányosan töltő idős hölgynek és úrnak. Így a számukra régóta a legmagányosabb, legszomorúbb nap ismét egy várva várt ünneppé vált. Ők hosszú évek, évtizedek óta végre ismét boldogan emlékeznek vissza a karácsony estére.

Idén szeretnénk még több magányos, idős ember számára örömteli ünneppé tenni a Szentestét. Ha ismersz egyedül maradt, de a színházat szerető idős nénit, bácsit, kérjük segíts nekünk, hogy eljuttassunk számára egy ingyen karácsonyi színházjegyet. Ehhez az alábbi linken kérjük adj meg róla pár dolgot:

Ismerek olyan egyedülálló idős hölgyet / urat, aki egyedül tölti a Karácsonyt

Fontos!
Akármennyire is szeretnénk, sajnos nem tudunk minden rászorulónak jegyet vásárolni, sokan idén is magányosan töltik majd a Szentestét. Azon dolgozunk, hogy idővel egyre több egyedül maradt idős ember tölthesse legalább a Karácsony estét – amit a szerencsésebbek szeretteik, családjuk körében tölthetnek – egy örömteli színházi előadáson. Szeretnénk elérni, hogy ennek finanszírozása a központi költségvetésből valósuljon meg, hiszen egyrészt mind a színházak, mind az önkormányzatok maguk is súlyos pénzügyi nehézséggel küzdenek, másrészt a magányos idősek segítése – hitünk szerint – össztársadalmi cél. A központi költségvetésben ez egy alig látható költségsor lenne, mégis sok ezer magára maradt idős embernek tenné ismét Ünneppé a Szentestét.

Leave a Reply