Üdvözlünk az Árminimum blogján!

DE MI AZ AZ ÁRMINIMUM?

Jelenleg a hazai ingatlanhirdetési piacon valódi káosz uralkodik, sok hirdetés sokféle paraméterrel és sokféle áron is megtalálható. Ebben a kavalkádban teremt rendet az Árminimum azáltal, hogy mind a vevő/bérlő, mind az ingatlanszakma képviselői, mind a tulajdonos számára megmutatja, hogy az eladó/kiadó ingatlant kik és milyen paraméterekkel, milyen áron hirdetik.

Az Árminimum segítségével az ingatlanvásárló/bérlő megalapozott döntést hozhat, a tulajdonos kiszűrheti, ha ingatlanát megbízás nélkül hirdeti valaki, az ingatlanszakma képviselői pedig tájékozódhatnak, ha ártörésre nyílik lehetőségük, azaz levihetik az ingatlan árát.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az Árminimum egy böngésző-kiegészítő, amely ingyenesen letölthető innen: www.arminimum.hu.

Ezután ha megnyitsz egy ingatlanhirdetést valamelyik nagy ingatlanportálon, az Árminimum jelzi, hogy tartozik-e több hirdetés is az adott ingatlanhoz. Az értesítésre kattintva az összes hirdetést kilistázza ár szerint növekvő sorrendben.


Blogunkon az Árminimummal és az ingatlanpiaccal, adásvétellel és bérléssel kapcsolatos híreket, információkat és érdekességeket találhattok.